spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăActualitateJudecătoarea Adriana Stoicescu: Nu cred că există pe planeta asta o nație...

Judecătoarea Adriana Stoicescu: Nu cred că există pe planeta asta o nație atât de slugarnică. Cu ochii umeziți de emoție, precum fecioara ce își așteaptă mirele, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor

-

de Adriana Stoicescu, judecător

Cu ochii umeziti de emotie, precum fecioara ce isi asteapta mirele, Romanica asteapta venirea francezilor si americanilor. Suntem pregatiti sa ii intampinam cu fete botoxate si darnice. Jucatorii de alba neagra vor iesi din nou la lupta, sa le ia cativa euroi si dolarei fratilor care ne apara.Rapsozii se vor grabi sa le cante de bun venit, cu paine si sare. Statul va sari cu tot felul de facilitati, gen cauze de nepedepsire pentru soldatii straini daca mai calca, din greseala evident, un prapadit de roman.

Nu cred ca exista pe planeta asta o natie atat de slugarnica cum suntem noi, prin cei care, temporar, ne reprezinta. Pare ca suntem o barcuta gaurita, lasata in voia vantului si valurilor, fara tel si fara busola.

Cum am putea fi altfel daca ne-am distrus orice urma de intelectualitate si decenta?Cum am putea sa fim altceva decat slugile perfecte si suspuse cand promovam numai incompetenti, hoti si impostori ce isi urasc cu starsnicie tara si neamul?

Cand adevaratul proiect de tara se cheama “Sus minciuna”….Am excelat la uciderea elitei si am dat lumii “mari exemple” Gherla, Sighet, Pitesti. Invata cineva despre ele? Nu.

Avem nevoie de Esca in cartile de istorie. Am excelat la distrugerea unei economii, cladite pe sangele bunicilor si parintilor. Invata cineva despre asta? Nu. Dar avem un milion de vizualizari ale povestilor de alcov ale intelectualei si marii femei de afaceri Prodan.

Vin americanii sa ne apere. O, ce veste minunata….Vom iesi la lupta si noi. Vom asigura linistea sufleteasca a bravilor aparatori, cu fetite dulci din Bucuresti. Vom curata dormitoarele si vom lustrui bocancii. Vom face mamaliga si vom turna vinul in pahare. La sfarsit, vom incerca sa aparem, disperati, in poza de grup, strecurandu-ne penibil, cum facem de zeci de ani, sfarsind cu o scatoalca dupa cap si trimisi sa mai aducem tigari.

Nu ne intrebam nicio clipa ce vom face daca vor fi altii in poza de grup, iar noi sa fim, din nou, doar pierderi colaterale. Nu cred, insa, ca ne vor lua prizonieri. Stiu din experienta inaintasilor ca nu se pot baza pe noi.Ii vom trada cu prima ocazie. Si le mai furam si vodka….

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...