Jucătorii Craiovei au sărit să îl bată pe Hagi

0
21

Incidente au avut loc la finalul meciului FC Viitorul – CS Universitatea Craiova, scor 2-0, din Liga I, fiind implicaţi fotbaliştii şi stafurile celor două echipe, transmite news.ro.

Jucătorii echipei craiovene au sărit la bătaie, iar Rambe a vrut să-l lovească pe Gheorghe Hagi, conform imaginilor oferite de Digisport şi Dolcesport.

Portarul Rîmniceanu a fost oprit cu greu de coechipieri pentru a nu lovi adversarii.

Arbitrul Radu Petrescu le-a acordat cartonaşe roşii lui Rambe şi lui Rîmniceanu.

Conform digisport.ro, în momentul în care Hagi şi-a adunat jucătorii la centrul terenului, după fluierul final, Vătăjelu, căpitanul Craiovei, a venit lângă grupul constănţenilor. Prima dată a fost îndepărtat de Răzvan Marin, dar a insistat şi a fost, în cele din urmă, împins chiar de Hagi.

Hagi a ţipat minute în şir la vestiare: „Au ajuns să mă înjure la mine acasă!”.

Au venit străini în România care mă înjură. Măcar să fie străini de valoare, nu să mă înjure Madson, cum a fost la ei în tur, și ăsta, astăzi (n.r. – Rambe). Mă înjură la mine acasă?Și eu mă duc să-i despart… am fost înjurați permanent. Nu știu de unde a pornit totul, important este că sunt niște străini care nu fac bine. Străinul să joace fotbal, să arate că este mai bun decât jucătorul nostru și să arate că merită să joace.Nu să ne facă ei programul și să aibă 10 kilograme în plus și numai fotbal nu joacă. Nu suport ca jucătorii care vin din altă parte să nu aibă respect față de cei care am jucat fotbal”, a răbufnit Hagi la Digi Sport.

Hagi a vorbit despre incidente și la conferința de presă și l-a pus și acolo la zid pe atacantul din Insulele Capului Verde care încă nu a înscris vreun gol pentru Craiova.

„Mi-a băgat mâna în gât! Poate să te înjure oricine, peste o înjurătură mai treci, dar când pune mâna… La fizicul ăla, e luptător, dar fotbalist nu e. A vrut să ne bată pe toți. Stai liniștit, că fotbalist nu e. E prieten cu colegii lui. Când aducem specimene din astea în țară, e vina noastră”, a spus Hagi la conferința de presă.