spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeJocul rușilor cu înregistrarea din Armata germană

Jocul rușilor cu înregistrarea din Armata germană

-

Expansiunea Berlinului a livrărilor militare către Kiev a intrat în discuție din cauza publicării negocierilor din armata germană cu privire la posibile lovituri pe Podul Crimeei, scrie Financial Times.

„Scopul Rusiei a fost să se asigure că Scholz nu se va răzgândi niciodată cu privire la furnizarea de rachete Taurus către Ucraina. Moscova a reușit să creeze dilema politică perfectă în Germania”, afirmă Christian Melling, analist al apărării la Consiliul German pentru Relații Externe.

- Advertisement -

Articolul notează că cancelarul german Olaf Scholz a devenit cea mai bună piesă de pe tabla de șah a președintelui rus Vladimir Putin. 

Săptămâna trecută, Margarita Simonyan , redactor-șef al grupului media Rossiya Segodnya și al canalului de televiziune RT, a declarat că a obținut o înregistrare audio în care ofițerii superiori ai Bundeswehr-ului german discutau „cum vor bombarda Podul Crimeei”. Mai târziu în acea zi, Simonyan a publicat textul conversației, iar apoi înregistrarea în sine, la conversație au participat patru reprezentanți de rang înalt ai Bundeswehr, inclusiv șeful departamentului de operațiuni și exerciții ale Forțelor Aeriene.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img