spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinJefuirea României de la Viena. OMV, BCR. Ce mai vor? CONTROVERSA ZILEI...

Jefuirea României de la Viena. OMV, BCR. Ce mai vor? CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Atunci când știi o fătucă cam prostuță care stă pe centură și nu numai că nu vrea să fie plătită ci achită ea celor care vor să se descarce evident că apar hoardele de golani care vor să profite de nurii ei ofiliți.

O cheamă Românica, cândva stătea în centru și era bogată. Stă acum într-o zonă proastă, au îmbătrânit-o partidele de sodomie la care a fost supusă de-a lungul vremurilor. A vândut aproape tot ce avea prin casă pentru a fi considerată o domniță onorabilă de cei care au abuzat-o. Evident că băieții au disprețuit-o: o curvă proastă care merită să fie lăsată în fundul gol și batjocorită ori de câte ori au ocazia.

Acum vreo 20 de ani când era mai tânără și în putere au venit niște băieți spilcuiți care cică doreau să o ceară. Fata avea ceva zestre, dar nu îi știa valoarea sau era doar proastă. Cert e că i-a omenit pe băieți: le-a dat argintăria, bijuteriile de la bunica care fusese burgheză pe vremuri, dornică de măritiș le-a dat chiar și casa. I-a mai rămas câte ceva, dar s-a dus să stea pe centură. Periodic băieții tot reveneau: i-au luat și lanțul de la gât, mai avea un inel ascuns pe undeva și câțiva poli păstrați pentru zile negre. I-au luat aproape tot!

Morala: când vroiam să intrăm în UE fiecare a vrut câte ceva, dar austriecii au fost în poll position: OMV, BCR și alte acareturi mai mici.Le-am dat fără să clipim. Acum ridică, din nou, glasul la noi pe motiv de Schengen, dar cu aceleași dorințe. Mai vroiau la un moment dat TAROM și aeroportul Otopeni la pachet- doreau să fie hub spre Asia și Africa, dar între timp s-a mișcat Erdogan cu Turkish pe zona aia. Dar tânjesc în continuare la Hidroelectrica și alte afaceri bănoase din energie, iar unul din sponsorii popularilor austrieci (de acolo provine ministrul de interne cel cu gura mare azi) este Novomatic (jocuri de noroc), care a fost omenit din greu de prea jumulita Loterie Română.

Când i-am învățat pe băieți că noi achităm de fiecare dată așa se întâmplă! Ne-au luat de proști!

PS: Nu e deloc o întâmplare că toți „generalii” români fac shopping la Viena. De la Coldea și Vulpea…

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img