spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăSocialJeepul de 140.000 euro al Deputatului Mitralieră a fost furat din fața...

Jeepul de 140.000 euro al Deputatului Mitralieră a fost furat din fața sediului SRI

-

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas fără maşina de lux. Parlamentarul susţine că maşina, un Range Rover de 140.000 de euro cumpărat acum două luni, fusese parcată chiar lângă sediul SRI. Miercuri dimineaţă, parlamentarul nu şi-a mai găsit SUV-ul în parcare, scrie Adevărul.

Dimineaţă, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă şi când am ieşit din bloc nu am mai găsit maşina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rand, să furi o maşină de lângă Parlament şi SRI mi se pare o chestie neimaginabilă, a declarat pentru Realitatea TV Rădulescu.

”Maşina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai sa intri, dar nu mai puteai să ieşi. Eu am anunţat ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în şedinţă de Guvern, i-am trimis mesaj preşedintelui Dragnea ca să-i spun ca mi s-a furat maşina de aici”, a mai spus parlamentarul PSD.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...