spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAnalizeJaro Robert Marșalic pentru dezvoltarea Ski în România

Jaro Robert Marșalic pentru dezvoltarea Ski în România

-

„Susținem dezvoltarea turismului din zona montană a județului Caraș-Severin“ pare să fie deviza celor doi deputați liberali de Caraș-Severin Dumitru Rujan și Jaro Robert Marșalic, atunci când au început să lucreze la o modificare legislativă benefică și sectorului turistic din Caraș-Severin, transmite Reper 24.

- Reclama -

„Astăzi a fost adoptat proiectul de Lege privind modificarea şi completarea art.4 din Legea nr.526/2003 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Ski în România“, pe care l-am depus alături de mai mulți colegi deputați liberali:Alexe Florin-Alexandru, Glad Varga, Ciofu Cătălina, Fădor Angelica, Horga Maria-Gabriela, Marşalic Jaro Norbert, Moisin Radu-Marin, Molnar Ervin, Stănescu Vetuţa și Vecerdi Cristina-Agnes“ a precizat deputatul PNL Dumitru Rujan.

- Advertisement -

„Prin această lege facilităm dezvoltarea acestui sector turistic. Ne dorim mult să dezvoltăm și mai mult turismul, inclusiv domeniul schiabil din județul Caraș-Severin. Astfel, se propune scutirea unităţii administrativ-teritoriale şi, respectiv, a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară de la plata tarifelor de scoatere definitivă a terenurilor din fondul forestier“ a precizat la rândul său deputatul PNL de Caraș-Severin Jaro Robert Marșalic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img