spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăPoliticaIulian Dumitrescu, ales cu 420 voturi din 422 în fruntea uneia din...

Iulian Dumitrescu, ales cu 420 voturi din 422 în fruntea uneia din cele mai performante organizații ale PNL

-

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost reales președinte al organizației PNL Prahova cu 420 de voturi ale delegaților prezenți dintr-un total de 422.

- Reclama -

PNL Prahova este una dintre cele mai performante organizații județene ale principalului partid de guvernământ. La alegerile europarlamentare de anul trecut, PNL s-a clasat pe primul loc în județul Prahova, înaintea PSD și USR. La alegerile locale din 2020, Iulian Dumitrescu a câștigat președinția Consiliului Județean Prahova cu peste 134.000 de voturi, al treilea scor la alegerile uninominale din țară. 

„Programul pe care l-am propus prahovenilor și pentru care am primit votul și încrederea acestora la președinția Consiliului Județean este PRAHOVA PE PRIMUL LOC. Este un program prin care ne-am propus să facem, în patru ani, lucruri de esență, care nu au fost făcute de PSD în 30 de ani. Prin candidatura mea de astăzi la președinția organizației județene a PNL, îmi reafirm angajamentul față de promisiunile pe care le-am făcut prahovenilor în campania electorală. Candidez astăzi la președinția PNL Prahova pentru a duce, împreună cu echipa liberală, până în 2024, Prahova pe Primul Loc”, a declarat Iulian Dumitrescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...