Iulian Dumitrescu, ales cu 420 voturi din 422 în fruntea uneia din cele mai performante organizații ale PNL

0

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost reales președinte al organizației PNL Prahova cu 420 de voturi ale delegaților prezenți dintr-un total de 422.

PNL Prahova este una dintre cele mai performante organizații județene ale principalului partid de guvernământ. La alegerile europarlamentare de anul trecut, PNL s-a clasat pe primul loc în județul Prahova, înaintea PSD și USR. La alegerile locale din 2020, Iulian Dumitrescu a câștigat președinția Consiliului Județean Prahova cu peste 134.000 de voturi, al treilea scor la alegerile uninominale din țară. 

„Programul pe care l-am propus prahovenilor și pentru care am primit votul și încrederea acestora la președinția Consiliului Județean este PRAHOVA PE PRIMUL LOC. Este un program prin care ne-am propus să facem, în patru ani, lucruri de esență, care nu au fost făcute de PSD în 30 de ani. Prin candidatura mea de astăzi la președinția organizației județene a PNL, îmi reafirm angajamentul față de promisiunile pe care le-am făcut prahovenilor în campania electorală. Candidez astăzi la președinția PNL Prahova pentru a duce, împreună cu echipa liberală, până în 2024, Prahova pe Primul Loc”, a declarat Iulian Dumitrescu.