spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriIubitul Elenei Udrea supărat pe unele persoane din România

Iubitul Elenei Udrea supărat pe unele persoane din România

-

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus, după ce judecătorii au arestat-o pentru două luni, că fostul ministru este o femeie puternică. El mai spune că nu poate să înţeleagă atitudinea unor persoane din România ce găsesc satisfacţie în „smulgerea” unui copil de două săptămâni din braţele mamei.

„Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţă noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este că micuţa noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă noastră. PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”, a scris iubitul Elenei Udrea pe Facebook.

- Advertisement -

Elena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, a anunţat, joi, Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img