spot_img
18.7 C
București
joi, mai 26, 2022
Acasă#IerusalimIsraelIsraelul confirmă amânarea sedinţei comune de guvern cu România: Netanyahu are alte...

Israelul confirmă amânarea sedinţei comune de guvern cu România: Netanyahu are alte angajamente

-

Ambasada Israelului la Bucureşti a confirmat, răspunzând la o adresă a agenţiei MEDIAFAX, că premierul Benjamin Netanyahu şi-a amânat vizita în România, din cauza altor angajamente. Aceasta era programată pentru luna august, iar amânarea vine în cotextul discuţiilor privind mutarea ambasadei.

“Premierul Benjamin Netanyahu a decis sa efectueze o vizita oficiala in Romania, dar evenimentul va fi reprogramat. Intr-adevar, era planificata o intalnire G2G pentru luna august, dar Premierul Netanyahu a fost nevoit sa amane sosirea in Romania din cauza altor angajamente. Guvernul Romaniei a fost informat deja cu privire la acest lucru. Prim-ministrul Netanyahu si-a exprimat dorinta de veni in Romania alaturi de o delegatie importanta oficiala care va intensifica relatiile dintre cele doua state”, se arată în răspunsul ambasadorului Israelului la Bucureşti, Tamar Samash, în urma solicitării MEDIAFAX.

Informaţia privind amânarea vizitei a fost dată iniţial de jurnalistul israelian Attila Somfalvi.

Zvonurile indică că premierul israelian ar fi preferat o vizită în America Centrală.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...