spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasămediuIohannis merge la Festivalul de la Salzburg/ Presa austriaca anunta ca presedintele...

Iohannis merge la Festivalul de la Salzburg/ Presa austriaca anunta ca presedintele va fi atentionat asupra problemei cersetorilor

-

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat la Festivalul de la Salzburg, care va avea loc în perioada 18 iulie – 30 august, relatează publicaţia austriacă Die Krone, scrie presa din Sibiu.

- Reclama -

Preşedintele României, Klaus Iohannis, urmează să participe la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din lume, informează sursa citată, precizând că şeful statului se va întâlni şi cu membri ai comunităţii săseşti din regiune.

Publicaţia notează că în regiune există o importantă şi respectată comunitate a saşilor transilvăneni.

Potrivit Die Krone, una dintre temele care vor fi discutate la această întâlnire este cea a românilor care continuă să cerşească pe străzile din Salzburg, deşi această practică a fost interzisă.

Totodată, Iohannis se va întâlni, pe 25 iulie, la castelul Leopoldskron, cu guvernatorul regiunii Salzburg, Wilfried Haslauer.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...