spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriIohannis în Italia: “Apocalipsa. A blocat piazza Venezia, romanii înfuriați”

Iohannis în Italia: “Apocalipsa. A blocat piazza Venezia, romanii înfuriați”

-

”Leggo”, singura publicație italiană oarecum importantă care, până acum, a amintit despre vizita președintelui Klaus Iohannis la Roma, a descris de fapt haosul pe care l-a creat delegația română în centru capitalei.”Apocalipsa-trafic în inima Romei”, titrează publicația italiană citată de Gazeta Românească.

- Reclama -

Președintele României Klaus Iohannis, în vizită în Italia până în 17 octombrie, a adus omagiu la mormântul soldatului necunoscut din Piazza Venezia. De la ora 9.30, zona a fost parțial închisă, iar 25 de linii de autobuz care trec prin zonă au fost deviate. Traficul a intrat în colaps. Centrul capitalei, închis astfel în timpul orelor de vârf, a fost transformat în câteva minute într-un blocaj de trafic maxim, care, deschizându-și ”tentaculele” a ajuns pe străzile din zonele înconjurătoare, scrie leggo.it.

De la Colosseum până la Piazza del Popolo. Pe scurt, coroanele de flori depuse de președintele Iohannis ar fi paralizat orașul, fără să vrea.

”Am fost în coloană timp de o jumătate de oră, explică Simone la bordul mașinii sale. Nu este posibil să ajungi la locul de muncă din Roma fără a deveni o odisee în fiecare dimineață” ”Cum să închizi un drum central ca Piazza Venezia în timpul orelor de vârf.” “Mergeam la o întâlnire, am fost forțat să-mi sun angajatorul meu și să cer o oră de permis. Incredibil. ” ”Acum sosirea la universitate este o adevărată cursă de obstacole”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...