spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasămediuIohannis a pierdut mii de likeuri pe facebook după susținerea Antenei 3:...

Iohannis a pierdut mii de likeuri pe facebook după susținerea Antenei 3: Robert Turcescu: Nu își va termina mandatul,de azi nu mai e președintele României, e protectorul unui grup infracțional organizat

-

Iohannis nu-si va duce mandatul pina la capat. De azi nu mai e presedintele Romaniei, e doar protectorul unui grup infractional organizat. Si asta nu poate sa dureze pina in 2019, scrie jurnalistul Robert Turcescu după ce președintele Klaus Iohannis a criticat ANAF și a luat apărarea Antenei 3.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Iohannis critică ANAF pentru acțiunea împotriva Antenei 3

E momentul sa va retrageti like-ul de pe pagina lui Iohannis- Presedintele de la Grivco. Parerea mea!, a mai scris Turcescu.

Iohannis a pierdut spre 2.000 de like-uri în câteva ore. Plus: șterg cei de la Cotroceni în disperare comentarii de pe pagina lui KI. Cred că spre 3-400 au șters, după calculele mele ochiometrice, scrie pe facebook jurnalistul Mircea Marian de la Evenimentul Zilei.

E spectacol, spectacolul furiei, pe pagina de fb a lui Iohannis. Dar nu ca la Dragnea, care era înjurat. Nu, aici sunt comentarii decente și la obiect. De la oameni liniștiți, precum Paul Balogh, la cei mai implicați, precum Ana Otilia Nuțu sau Gelu Trandafir. KI nu va înțelege nimic. Dar am scris și eu două vorbe, a mai scris Marian.

Deci, nenorocitul pe care l-am votat președinte spune că respectarea legii este „un banal motiv administrativ”, blamează ANAF pentru că pune legea în aplicare („heirupism”) și spune că se vor găsi soluții ca să salvăm averea pușcăriașului dan voiculescu. îmi pare rău că nu am curaj să înjur. ăsta este un stat pur mafiot. pur mafiot. îmi pare rău, e prima oară când spun asta: regret că am ieșit să îl votez pe Iohannis. trebuia să fi stat acasă, a mai scris jurnalistul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img