spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Ioana Ene Dogioiu despre USR-PLUS: Niște băieți care un intrat într-un câmp...

Ioana Ene Dogioiu despre USR-PLUS: Niște băieți care un intrat într-un câmp de mine uitându-se după bananele din copaci și sărind voioși să le culeagă

-

USR-PLUS a ridicat foarte mult ștacheta așteptărilor când era în Opoziție. Au fost vocali, radicali, intransigenți, ceea ce le-a adus popularitate, voturi, dar a și crescut așteptările în ceea ce îi privește.(…)Deci așteptarea mea ar fi fost ca USR-PLUS să-și pregătească în opoziție niște echipe ministeriale foarte solide care să includă miniștri, secretari de stat, consilieri. Să revendice ministerele pentru care erau pregătiți beton și cu echipele deja formate să se apuce de treabă.Când colo, cu excepția lui Cristian Ghinea, eu văd niște băieți care un intrat într-un câmp de mine uitându-se după bananele din copaci și sărind voioși să le culeagă, scrie Ioana Ene Dogioiu pe SpotMedia.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE IOANA ENE DOGIOIU:

Dl Stelian Ion a fost soluția de avarie pentru Justiție după ce USR-PLUS a fost refuzat de toți independenții pe care a vrut să-i puna miniștri.

Și odată ajuns acolo dacă doar nu făcea nimic era bine, dar a fost foarte activ la declarații. Și uite așa a ajuns să radă din sistemul judiciar echivalentul unei curți de apel, care a ieșit la pensie după ce dl ministru s-a aruncat după banana populistă a vârstei de pensionare.

Dl Voiculescu a reușit doar contre pe vaccinare cu col Gheorghiță, cu premierul. Nu ar fi așteptat nimeni să rezolve sistemul sanitar într-o lună. Dar aș fi așteptat totuși ceva concret, de exemplu să găsească o soluție pentru testarea Covid, de care chiar domnia să se îndoiește.

M-aș fi asteptat să citească rezultatul controalelor făcute în spitale după incendiul de la Piatra Neamț. M-aș fi așteptat să emită un protocol unitar la nivel național pentru spitalele Covid în privința utilizării oxigenului, adică ceea ce spunea după incendiul de la Piatra Neamț.

Nu poți să critici vaccinarea esențialilor după ce ai semnat dublarea listei cu esențiali. Nu poți să ceri blocarea relaxării restricțiilor când numai ce ai semnat criteriile relaxării.

Despre dl Năsui și al sau celebru și impertinent „Și?” nici macar nu cred că mai sunt multe de comentat. „Alta întrebare” 2.0. Nu e letal să faci o propunere greșită, e însă letal să consideri că nu e nimic greșit în greșeală.

Cât despre dl Teleman la Digitalizare, domnul acela și un pic cercetător, și un pic IT-ist, și un pic politician, cum zicea dl Ciolos, nu e nimic de zis pentru că personal nu știu dacă există sau e doar o ficțiune. Nu zice nimic, nu emite nimic, stă cuminte sub radar.

În mod evident USR-PLUS nu au oameni cu care să lucreze.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img