spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăAnalizeInvestiții pe Clisura Dunării

Investiții pe Clisura Dunării

-

Primarul comunei Eșelnița, Marius Vâșcă a semnat în cursul zilei de vineri, la Consiliul Județean Mehedinți, contractul de finanțare în cadrul Programului Național “Anghel Saligny” pentru obiectivul“Punte pietonală peste râul Eșelnița, comuna Eșelnița”.

- Reclama -

Valoarea investiției este de 971,907, 77 lei.

Anterior, tot în cadrul PNI “Anghel Saligny”, primarul comunei Eșelnița a semnat contractul pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă și canal în localitate.

Contractul a fost semnat în prezența președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și a deputatului Alin Chirilă.

“Îl felicit pe primarul Marius Vâșcă pentru aceste contracte și îi doresc mult succes în implementarea investițiilor!Comuna Eșelnița este una dintre cele mai frumoase din județ, se află în cea mai importantă zonă turistică din județul Mehedinți, în Clisura Dunării și mă bucur că aceste investiții vor aduce beneficii locuitorilor și vor deschide și mai mult zona în fața turiștilor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img