spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeFiica lui Vadim s-a înscris în AUR

Fiica lui Vadim s-a înscris în AUR

-


O mutare de ultimă oră a avut loc pe scena politică din România, generând multe reacții. La un an de la anunțul său că intenționează să intre în politică, Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut un pas important în direcția implicării în viața politică. Aceasta a decis să se alăture partidului AUR condus de George Simion.
Unul dintre motivele pentru care Lidia Vadim Tudor a făcut acest pas ține de faptul că AUR a preluat elementele definitorii ale crezului politic al lui Corneliu Vadim Tudor și a reușit să continue lupta pentru interesele naționale. Potrivit acesteia, George Simion a arătat același curaj în abordarea temelor importante pentru români, ceea ce l-a propulsat în calitate de lider puternic. Aceasta a subliniat importanța valorilor și principiilor promovate de partid, precum patriotismul și apărarea intereselor naționale.
George Simion, președintele AUR, a salutat decizia Lidiei Vadim Tudor de a se alătura echipei. Potrivit acestuia, Lidia Vadim Tudor aduce o perspectivă valoroasă în partid, precum și o legătură directă cu moștenirea politică a lui Corneliu Vadim Tudor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img