INVESTIȚII ÎN COMUNA VLĂDAIA

0

Locuitorii din comuna Vlădaia și cei din localitățile învecinate își fac de acum, cumpărăturile în condiții conforme cu normele sanitare în vigoare, după ce, cu fonduri alocate de Consiliul Județean Mehedinți, în târgul din comună, a fost construită o piață agroalimentară.

Unitatea a fost deschisă miercuri dimineața, în prezența locuitorilor veniți la târgul săptămânal. Piața nou construită este dotată cu spații pentru depozitarea produselor, mese pentru zarzavaturi, bancuri pentru produsele lactate și grupuri sanitare cu apă curentă.  Totodată, târgul în care se află piața a fost împrejmuit, iar în perioada următoare se vor achiziționa lăzi frigorifice pentru depozitarea produselor lactate.

Cu primarul Viorel Spuză am avut o colaborare foarte bună în timpul mandatului de președinte al Consiliului Județean Mehedinți. Este unul dintre cei mai performanți primari din județ și am convingerea că vom face în continuare o echipă bună, în sprijinul locuitorilor comunei Vlădaia.

În ultima perioadă, pe DJ 563A, s-au făcut lucrări de întreținere, între intersecția cu DJ 606 și localitatea Vlădaia, pentru ca oamenii să circule în condiții bune. De curând, am preluat la Consiliul Județean, drumul dintre Vlădaia și Ștircovița și îl vom moderniza.

Trebuie spus că și Guvernul PSD a finanțat investiții importante în comuna Vlădaia! Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, s-a extins sistemul de alimentare cu apă în satele Almăjel, Ștircovița și se va continua la Scorila, s-a realizat rețeaua de canalizare, s-au modernizat drumuri de interes local, iar în cursul săptămânii viitoare încep lucrările pentru construirea unei unități sanitare în Vlădaia. 

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019