spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeÎntr-un orășel cu 7110 de locuitori, conducerea PSD are 58 de funcții...

Într-un orășel cu 7110 de locuitori, conducerea PSD are 58 de funcții de conducere: Primarul PMP care a trecut la PSD și-a pus fiul șef

-

Duminică, 19 februarie 2023, la Ulmeni, PSD și-a ales structura de conducere a oraganizației orășenești în contextul alegerilor din organizațiile locale, care preced alegerile structurii de conducere județeană, conducere care în ultimii 4 ani, sub strălucita strategie politico-electorală a actualului deputat Gabriel Vale Zetea, a pierdut toate alegerile care s-au desfășurat (însă acest fapt nu pare deranjant pentru social-democrați). O finalizare precoce și previzibilă, pentru că alegerile de la PSD Ulmeni au fost fără contracandidat și, evident, cu câștigător cunoscut dinainte, acesta fiind negociat de primarul Lucian Morar (de abia dat afară de PMP pentru a se putea înscrie în PSD) cu președintele PSD Maramureș, Zetea.Șefu’ de pesede din orășelul Ulmeni este, cum altfel, fiul primarului Lucian Morar (trecut de la PMP la PSD), Lucian Morar Jr, care a devenit președinte de organizație PSD la doar 7 luni de la înscrierea în partid (l-au înscris în TSD, pentru că băiatul e tânăr, are 24 de ani). Morar Jr. este angajat consilier personal de viceprimarul de Baia Mare Doru Dăncuș, nașul tatălui său, scrie 2mnews.

Pe lângă Morar Jr., cam toți cei prezenți au primit câte o funcție, să fie! Astfel, structura de conducere a micuței organizații PSD din orășelul Ulmeni (7.110 locuitori) cuprinde nu mai puțin de 58 de funcții decidente, mai multe decât într-o corporație internațională, mai scrie sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img