spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiriINTERZIS -18 ANI: PRIMELE IMAGINI VIDEO CU TRAGEDIA DIN #COLECTIV

INTERZIS -18 ANI: PRIMELE IMAGINI VIDEO CU TRAGEDIA DIN #COLECTIV

-

La 25 de zile de la drama din clubul Colectiv, au devenit publice primele imagini cu focul teribil care a cuprins intreaga sala si a provocat moartea a 60 de tineri si ranirea altor 120. Ele au fost difuzate miercuri seară de Ştirile Pro TV.

- Reclama -

Aceste imagini au fost filmate de Cristian Matei de la Pro Tv, in clubul Colectiv, imediat dupa ce a izbucnit incendiul in sala plina de oameni.

- Advertisement -

In cadru apar scena dar si stalpul de la care a pornit incendiul. Deja flacarile sunt puternice iar picaturi de plastic lichid cad pe podea. Oamenii fug spre singura iesire a clubului, situata la numai cativa metri de focar. Tinerii sunt relativ calmi. Inca nu constientizeaza pericolul. Unul dintre ei tine strans trepiedul camerei de filmare si asteapta sa poata iesi. Secundele trec. Publicul inainteaza cativa metri ajungand pana in containerul folosit pe post de hol. Este bezna iar usa este deja blocata de trupurile celor care in nebunia generala au cazut unii peste altii, relatează Ştirile Pro Tv.

- Advertisement -

Spre finalul filmarii, este evident ca focul cuprinde victimele. Sunetul inregistrat nu poate fi difuzat insa acele momente au fost unele de groaza. Sunt 43 de secunde care se incheie intr-o mare de foc, mai spune Pro Tv.

Inregistrarea facuta de Mumu, asa cum ii spun amicii lui Cristian Matei este o piesa din puzzle-ul sinistru adunat de anchetatori pentru a reconstitui momentul de groaza din Colectiv.

Criminalistii au incercat sa recupereze toate pozele dar si inregistrarile video din telefoanele si aparatele foto ale victimelor si pe baza acestora dar a celor suprinse de camerele de supraveghere din local au stabilit ca in doar un minunt si 19 secunde intreg clubul a fost stapanit de flacari.

La ora 22, 32 de minute si 16 secunde, au concluzionat procurorii artificiile se APRIND marcand finalul spectacolului. Cateva scantei au sarit pe stalpul imbracat in burete pentru izolatie fonica si in doar 10 secunde valvataia ajunge la tavan, asa cum se vede si din inregistrarea colegului nostru.

Dupa alte 9 secunde, sustin procurorii, oamenii si-au dat seama de gravitatea situatiei. Iadul s-a desclansat, s-a instaurat panica si toti cei de fata s-au imbulzit.

Mumu a reusit sa iasa din clubul groazei insa cu arsuri pe 50 la suta din suprafata corpului. A fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni de unde in data de 6 noiembrie a fost transferat la o clinica din Israel, unde este si acum la Terapie Intensiva. Vestile sunt incurajatoare. A trecut prin mai multe operatii si sunt semne ca starea lui evolueaza in bine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img