spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Interesele imobiliare din spatele lui Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara

Interesele imobiliare din spatele lui Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara

-

Timisoara este in plina dezvoltare, in ultimii ani orasul a cunoscut zeci de proiecte imobiliare de mare impact. Ce-i drept au existat și multe scandaluri imobiliare. Toate aceste dezvoltări sunt aprobate de Primăria Timișoara, iar actualul primar Nicolae Robu după scandalurile de care pomeneam a încercat să respecte regulile de construire în oraș, chiar dacă asta nu a fost pe placul unor dezvoltatori imobiliari.

- Reclama -

Acum aceștia și-au pus speranțele în Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, și speră ca o dată ajuns în funcție acesta să le respecte interesele.

Omul de încredere al lui Fritz prin care s-a format acest grup cu interese imobiliare este, potrivit unor surse locale, Răzvan Negrișanu. El este cel care face legătura între candidatul USR și baronii imobiliari. Negrișanu este arhitect implicat în mai multe proiecte din Timișoara prin firma SC R Design Studio SRL și este totodată vicepreședinte USR Timișoara.

Este în legătură cu mai mulți oameni de afaceri din Timișoara care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte imobiliare de amploare în Municipiul Timișoara, Aceștia își pun speranța în Fritz, susținându-l puternic din spate, dar, atenție, acest ajutor nu vine, cu siguranță, gratis. 

De altfel la nivel național au fost mediatizate legăturile unor lideri USR cu firme din domeniul imobiliar.

Totodată Dominic Fritz a primit donații importante în campania electorală a căror sursă nu este cunoscută.

CITIȚI ȘI: Candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Timișoara susține că a primit donații de la cetățeni de peste 100.000 lei

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...