spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăcoronavirusInterdicţii de circulaţie pe timpul nopţii în mai multe oraşe mari din...

Interdicţii de circulaţie pe timpul nopţii în mai multe oraşe mari din Catalonia, inclusiv la Barcelona

-

Justiţia spaniolă a dat vineri undă verde reimpunerii unei interdicţii de circulaţie pe timpul nopţii – începând din acest weekend, timp de cel puţin o săptămână – în mai multe oraşe mari din Catalonia, inclusiv la Barcelona, după ce numărul cazurilor de covid-19 a crescut puternic în regiune, relatează AFP.

- Reclama -

Tribunalul Superior al Justiţiei din Catalonia a anunţat că a aprobat implementarea unei interdicţii de circulaţie ”între orele (locale) 1.00 (2.00, ora României) şi 6.00 (7.00, ora României), până la 23 iulie, în oraşele cu peste 5.000 de locuitori, în care incidenţa este mai mare de 400 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele şapte zile”.

Oraşele şi satele încoinjurate parţial sau în totalitate de municipalităţi care îndeplinesc aceste criterii sunt, de asemenea, afectate de această interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii, precizează tribunalul în hotărâre.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...