spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăSocialInstitutul Matei Balș și-a cumpărat un laptop ultraperformant pentru jocuri video. Și...

Institutul Matei Balș și-a cumpărat un laptop ultraperformant pentru jocuri video. Și Iphone

-

Institutul „Matei Balș” s-a dotat cu echipamente IT de ultimă generaţie. Printre achizițiile din 2020 ale spitalului se află și un laptop pentru jocuri video. Nu se ştie clar cui ar fi util acest model de laptop în spital.În lista de cumpărături mai figurează 4 laptopuri performante și cele mai noi modele de iPhone. Managerul de atunci, Adrian Streinu-Cercel, a declarat că nu știe nimic despre aceste achiziții. ”Nu pot să vă explic, nu știu”, a răspuns managerul de atunci, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Este vorba de un laptop pentru jocuri video cumpărat pe 11 decembrie, de la o firmă din București. „Viteza, puterea și performanța ridică ROG Strix SCAR 15/17 la nivelul superior al jocurilor Windows 10 Pro.

Cele mai recente procesoare 10 Gen Intel ® Core ™ I9 și grafică puternică GeForce ® RTX ™ satură panoul de ultimă oră 300Hz/3ms* de joc care te duce la următoarea frontieră a vitezei pro esports”.  Aceasta este descrierea făcută laptopului pe site-ului unui mare magazin online.

Laptop ASUS ROG Strix SCAR17 G732LXS-HG074 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 17.3″.  Full HD, 32GB, 1TB SSD, nVidia GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6. lic Windows 10 Pro. Este modelul cumpărat de Spitalul Matei Balș în decembrie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img