spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRĂRI VIDEO HALUCINANTE CU GENERALUL SRI FLORIAN COLDEA/ Update: Verdictul unui medic:...

ÎNREGISTRĂRI VIDEO HALUCINANTE CU GENERALUL SRI FLORIAN COLDEA/ Update: Verdictul unui medic: Suferă de ”Coreea Huntington”

-

Cel pe care-l vedeti in imagine tragand pe nas si miscandu-se necontrolat este Florian Coldea, seful operativ al SRI. Adica cel care are butoanele Romaniei, scrie pe facebook Chris Terhes, liderul Coaliției Românilor împotriva Corupției din America.

coldea2Terheș a difuzat o înregistrare video de la bilanțul SRI de marți:

- Advertisement -

Cel care a transformat justitia in „camp tactic”. Cel care a bagat SRI in economie, in scoli, in societatea civila, in politica, in presa, in tot ce vreti. Vazandu-i miscarile, gesturile si mimica, voi va simtiti in siguranta cu acest om la butoanele Romaniei? Aceasta pozitie a avut-o la bilantul SRI de azi, cand vorbea Hellvig si era prezent si Iohannis. Va dati seama ce necontrolat este cand nu e in public, daca in fata camerelor abia se poate controla? Cum s-a ajuns ca un om care nu isi poate controla propriile miscari si gesturi sa controleze aproape toata Romania? Chiar vreti sa-i dati acestui individ si mai multa putere?, a mai scris Terheș.

- Advertisement -

coldea3
O ALTĂ ÎNREGISTRARE VIDEO  DIN IANUARIE 2015 CARE CONFIRMĂ:

UPDATE:
Potrivit unei postări pe contul de Facebook al reputatului medic ieșean Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași (pe care l-a și condus o perioadă) și șef de lucrări la UMF “Gr. T. Popa” Iaşi, șeful operativ al SRI suferă de o afecțiune extrem de gravă și de rară, numită sindromul ”Coreea Huntington”.

Întrebat de internauți dacă e sigur pe diagnosticul respectiv, medicul Răzvan Constantinescu a răspuns, sec: ”Predau chestia asta”. ( SURSA: Inpolitics.ro)

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img