spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Fosta noră a lui Virgil Măgureanu dusă de amantul parlamentar la...

EXCLUSIV/ Fosta noră a lui Virgil Măgureanu dusă de amantul parlamentar la ICR să recite poezii de dragoste

-

Alina Petre Măgureanu, fosta noră a directorului SRI, Virgil Măgureanu, a recitat poezii de dragoste la ICR la lansarea cărții mamei amantului său, deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, în prezența directorului ICR, Radu Boroianu.

alina2Contactat luni de România TV, deputatul a refuzat să-și asume public relația cu Alina Măgureanu.

FLUX 24 a dezvăluit că Alina Măgureanu l-a însoțit pe Dan Cristian Popescu în delegația Comisiei UNESCO a Parlamentului României în Delta Dunării și la Paris.

CITTȚI ȘI:EXCLUSIV/ Nora lui Măgureanu s-a plimbat cu amantul în delegații parlamentare la Paris și în Deltă

Am sărbătorit Ziua Internaționala a Scriitorului, Joi 3 martie 2016, la sediul Institutului Cultural Român din București, prin prezentarea a trei volume multilingve de poezie, Cânt de Iubire – Song of Love – Chanson d’Amour (ediție trilingvă), Trei Poeme din Europa/ Three Poems from Europe (trei poeme în 42 de limbi) și Dacă ai ști (22 poeme în 29 de limbi), publicate la Editura Pelerin, a scris pe facebook Elena Popescu, mama deputatului.

popescumama

alinapoeziiEa a precizat că poeziile de dragoste în limba engleză au fost recitate de Alina Petre.

alina4Mama deputatului Dan Cristian Popescu nu a fost remarcată ca un poet cunoscut și este ciudată implicarea ICR într-o lansare de carte de mâna a treia, au precizat surse din lumea literară pentru FLUX 24.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Informațiile BOMBĂ care pot RĂSTURNA cazul Onțanu

Probabil lansarea se datorează faptului că deputatul este membru al Comisiei de Cultură, au mai precizat sursele citate pentru FLUX 24.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img