spot_img
2 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăAnalizeÎnregistrare video șocantă din Casa Regală a Spaniei

Înregistrare video șocantă din Casa Regală a Spaniei

-

O înregistrare video care dezvăluie relaţiile tensionate dintre regina Letizia şi soacra sa, fosta regină Sofia, realizată în timpul slujbei de Paşti şi făcută publică de curând, a şocat opinia publică din Spania, potrivit voici.fr.

- Reclama -

Duminică, familia regală spaniolă a participat la slujba de Paşti, la Catedrala din Palma de Mallorca, iar o înregistrare din timpul ceremoniei religioase a dezvăluit relaţii foarte tensionate între regina Leti­zia şi soacra sa, fosta regină Sofia.

Revista Hola! a publicat înregistrarea video, în care soţia regelui Felipe poate fi văzută în timp ce înlătură o mână a soacrei sale pe când aceasta se pregătea să se aşeze lângă nepoate. Câteva minute mai târziu, regina Leti­zia a fost observată în timp ce încerca să şteargă urmele unui sărut depus de fosta regină Sofia pe fruntea prinţesei Leonor.

Casa regală a Spaniei a refuzat să comenteze imaginile făcute publice.

Jurnalista Inma Agui­lar, prietenă apropiată a reginei Leti­zia, a declarat că aceasta se simte „îngrijorată şi distrusă” din cauza acestei înregistrări video, dar nu doreşte să comenteze incidentul. Jurnalista a spus despre reacţia Letiziei că ar fi una „foarte maternă”, protectoare.

Spaniolii cred, însă, că regina Letizia a dat dovadă de o mare lipsă de respect.

Devenită regină a Spaniei în 2014, odată cu urcarea pe tron a soţului ei, actualul rege Felipe al VI-lea, Letizia, o fostă jurnalistă fără origini nobile, şi-a impus stilul modern şi a adus o notă de strălucire familiei regale spaniole, dar fără să reuşească să-i seducă pe spanioli, care-i reproşează că este prea rece.

Letizia şi Felipe sunt părinţii a două fetiţe, Leonor, născută în 2005, şi Sofia, născută în 2007.

Fostul rege Juan Carlos, soţul Sofiei, a abdicat în iunie 2014.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img