spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeDe ce România are dobânzi de 10 ori mai mari decât media...

De ce România are dobânzi de 10 ori mai mari decât media UE

-

Motivul pentru care România are dobânzi de 10 ori mai mari decât media Uniunii Europene. Ratingurile pe care mincinosul de Cîțu refuză să vi le spună.După cum știți a anunțat triumfal ca S&P a dat perspectiva stabilă ratingului. A anuntat-o ca pe o victorie.Numai că, a uitat să anunțe ca Fitch sau Moody’s au menținut perspectiva negativă, scrie economistul Adrian Câciu pe facebook.

- Reclama -

Și v-a mai ascuns ceva: toate cele trei ratinguri sunt doar cu o treaptă peste „junk”( adică risc maxim de investiții și creditare). După ce că sunt așa proaste, Cîțu le dusese pe toate trei la perspectivă negativă în marele lui mandat de ministru de finanțe. Cred că cel mai slab ministru de finanțe din istorie.Cândva românii vor afla cum de S&P a dat perspectivă stabilă și de ce celelalte două agenții au păstrat perspectiva negativă. Nu știu cât de bine va fi pentru S&P dar sunt voci care spun că a fost vorba de bani, mai afirma Câciu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...