spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ/ Judecătorul Dănileț: Am văzut ofițeri SRI la masă cu judecători...

ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ/ Judecătorul Dănileț: Am văzut ofițeri SRI la masă cu judecători și procurori, amenințări cu bătaia, cu insulte și calomnii demne de băieți din spatele blocurilor gri, o lume a mizeriei, a delațiunii, a colportării/ Chris Terheș: Cine sunt acei procurori și judecatori care-si beau aldamașu cu ofițerii SRI? Trebuie să-i știm cu nume, prenume și grad

-

Judecătorul Cristi Dănileț a recunoscut pe un grup al justiției pe yahoo, Forumul Judecătorilor, că a văzut procurori și judecători la masa cu ofițeri SRI. Mesajele au fost date publicității de Ziar de Cluj.

- Reclama -

„ (…) Aveam curând să descoperim o lume a mizeriei, a delațiunii, a colportării. Persoane care au călcat în picioare oameni, umilindu-i, distrugându-i. Am întâlnit pe acest grup indivizi care au furnizat ani de-a rândul informații către presă, oameni cu viziuni politice exprimate deschis deși acest comportament este interzis de regulile profesiei, alcoolici care au furnizat poze cu magistrați către presă, bolnavi psihici care au transformat grupul în loc de defulări. S-au dus atacuri nu suburbane, ci de-a dreptul nesimțite, de la amenințări cu dosare penale la amenințări cu bătaia, cu insulte și calomnii demne de băieți din spatele blocurilor gri. Am văzut comentarii ale proceselor în curs de derulare, ba până și indivizi care pozau în deontologi dar dincolo stăteau la masă cu politicieni și ofițeri din SRI (…)  Membri ai inspecției și membri ai CSM au devenit complici la această stare de lucruri.Șefi de instanțe au devenit la rândul lor abuzatori în acest spațiu de libertate. Dintr-o tribună a păsurilor și soluțiilor, grupul a devenit o platformă mai degrabă politică. (…) Cred că magistratura română a ajuns la un maxim de care nu poate trece. Sindicalismul ne curge în vene, asezonat cu ura față de tot ceea ce nu este ca noi. Nu suntem cu nimic mai buni decât poporul din care provenim. Din păcate, comunismul a virusat nu doar pe noi, cei născuți înainte de 89, ci și pe cei care ne-au găsit în sistem (…)”, explică Danileț.

- Advertisement -

Un reporter Ziar de Cluj a stat de vorbă cu judecătorul Cristi Dănileț:

Mihaela Trif: Dumneavoastră vorbeați acolo despre niște judecători…

- Advertisement -

Danileț: Eu l-am înființat ăsta (n.red forumul)

Mihaela Trif: …la masă cu politicieni și cu ofițeri SRI, persoane care au condamnat pe nedrept, într-un fel sau altul, persoane…

Danileț: Și dumneavoastră vreți acuma să spuneți public ce am spus eu pe un forum intern?

Mihaela Trif: Eu vreau să îmi spuneți la cine vă referiți în această postare. Despre ”grupul paralel” …

Danileț: Nu o să…

Mihaela Trif: Care au fost amenințările cu dosarele penale…

Danileț: Este un forum existent din 2004 până în 2018, Îs 14 ani de funcționare. În ăștia 14 ani am văzut suficiente.

Mihaela Trif: Da, dar la cine v-ați referit că în …

Danileț: Dar de ce trebuie să vă dau dumneavoastră explicații? De ce trebuie să vă dau dumneavoastră explicații ce scriu pe un forum intern? Eu vă spun că dacă această comunicare apare în spațiul public, dată de dumneavoastră, comiteți o infracțiune. Nu vă jucați cu focul! Băi, tot ce am spus eu acolo, îmi asum.

(…)

Mihaela Trif: Dar domnule Danileț, nu vă aparține acest mesaj? Nu l-ați scris dumneavoastră?

Danileț: Ba da, dar nu vă aparține dumneavoastră, stimată doamnă. Nu vă aparține dumneavoastră!

Mihaela Trif: Dar, noi considerăm, în politica editorială, ce ne aparține sau ce nu. Eu v-am contactat pentru o declarații suplimentare…

Danileț: Eu zic așa: eu știu legea, dumneavoastră știți jurnalism. Nu aveți voie să publicați o corespondență care nu vi se adresează. Dacă acea corespondență este una care eu am trimis-o altor destinatari decât dumneavoastră și dumneavoastră o publicați, comiteți o infracțiune. Eu vă spun, nu faceți lucrul ăsta. Să nu ziceți că nu ați știut.

Mihaela Trif: Domnule Danileț, în primul rând nu este o infracțiune și în al doilea rând eu nu v-am contactat să vă întreb dacă pot să o public sau nu. V-am contactat să vă întreb dacă vreți să dați mai multe detalii despre cine erau acei judecători… care stăteau la masă cu ofițeri SRI și politicieni.

Danileț: Nu, doamnă! Dar de ce dumneavoastră? De ce să vă dau dumneavoastră…

Mihaela Trif: Mie mi se pare un text foarte, foarte grav și…

Danileț: Sigur că da. Bineînțeles că e grav!

Mihaela Trif: Și de ce să nu vreți să vorbiți public despre acest lucru…

Danileț: Eu și împreună cu echipa care am fost pe Magistrațiro, eu am scris ISTORIE, doamnă, în țara asta! De 14 ani de zile. Bine? Deci am văzut destul!

Mihaela Trif: Și dacă ați scris istorie…

Danileț: După cum am văzut și jurnaliști care șantajează magistrați, doamnă.

Mihaela Trif: Dar eu nu vă șantajez. Eu cu siguranță nu vă șantajez și nu fac parte dintre acei jurnaliști…

Danileț: De ce să vă spun? De ce să vă dau eu dumneavoastră explicații. În ce calitate să vă dau eu dumneavoastră explicații?

Mihaela Trif: În calitate de persoană care a scris această postare, dacă doriți să o comentați presei. Dacă nu … Eu am obligația să o contactez, în momentul în care scriu un material despre o persoană, să o întreb dacă vrea să dea niște declarații suplimentare.

Danileț: Și eu v-am spus: dacă apar frânturi din acea comunicare, și dumneavoastră nu vi s-a adresat, iar eu știu exact cu e aia scris, atunci vă asumați! No. Fiecare e responsabil, e matur, e vaccinat…

Mihaela Trif: Dar dumneavoastră nu vă asumați să ne spuneți mai multe despre acei judecători care stăteau la masă…

Danileț: Nu, doamnă. Nu mi se pare normal (…).

 

REACȚIA LUI CHRIS TERHEȘ, PREȘEDINTELE COALIȚIEI ROMÂNILOR DIN SUA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI

BOMBA: Judecatorul Danilet sustine ca a vazut magistrati „deontologi” care stateau la masa cu ofiteri SRI. Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Judecatorul Cristi Danilet afirma intr-un email postat pe un grup de discutii cu magistrati ca el insusi a vazut in magistratura „indivizi care pozau în deontologi dar dincolo stăteau la masă cu politicieni și ofițeri din SRI”. [detalii link 1]

Cumva postarea lui Danilet a ajuns la Ziar de Cluj, de unde a fost sunat de o jurnalista sa-l intrebe mai multe despre cine ar fi acei magistrati.

Reactia lui Danilet este absolut halucinanta: o ameninta pe jurnalista, o face albie de porci, se lauda ca „eu am scris ISTORIE, doamnă, în țara asta!”.

Ascultati inregistrarea audio la link 2.

Pe mine, dupa ce am inceput sa scriu despre abuzurile DNA si implicarea SRI in justitie, m-a banat sa nu mai vada ce scriu.

Intr-o emisiune de pe unde.tv, insa, l-am intrebat expres despre magistratii acoperiti, protocoale si „campul tactic”.

Ma asigura din toti rarunchii lui ca in magistratura nu sunt acoperiti si ca nu exista intelegeri cu serviciile.

Iata ca intre timp intelegerile au aparut, iar intr-un mesaj scris de el pe un grup de discutii a spus ca a vazut cu ochii lui magistrati la masa cu ofiteri SRI.

Cine sunt acei procurori si judecatori care-si beau aldamasu cu ofiterii SRI? Trebuie sa-i stim cu nume, prenume si grad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img