AcasăDezvaluiriÎnregistrare bombă cu un apropiat al lui Merkel în scandalul Ibiza-Austria: MIROASE...

Înregistrare bombă cu un apropiat al lui Merkel în scandalul Ibiza-Austria: MIROASE A ȘANTAJ ȘI SERVICII SECRETE

-

În scandalul înregistrării video Ibiza-Austria apare și o înregistrare audio cu președintele Bundestagului (Parlamentul german), fost ministru de interne și de finanțe Wolfgang Schäuble (membru CDU-partidul Angelăi Merkel), unul din politicienii de top din Germania Federală care dă o altă imagine asupra scandalului. Interesant este că Schäuble face parte ca și cancelarul austriac Sebastian Kurz din PPE (Partidul Popular European). Kurz a rupt alianța cu FPO-Partidul Libertății, iar luni va fi tința unei moțiuni de cenzură care matematic are șanse să trească.

Revista germană Stern a publicat miercuri o înregistrare în care Wolfgang Schäuble face mai multe declarații explozive despre afacerea Ibiza la o școală din Freiburg, localitatea unde s-a născut acesta.

Wolfgang Schäuble spune că afacerea „miroase cumva ca ceva de genul unui serviciu secret” și mai se întreabă dacă nu cumva protagonistul înregistrării, fostul vicecancelar austriac demisionar între timp Heinz-Christian Strache, nu a fost șantajat din 2017 când a fost făcută înregistrarea și până acum.

Între 2005-2009, Wolfgang Schäuble (foto) a fost ministru federal de interne, iar din octombrie 2009 până în 2017 ministru federal al finanțelor. Este membru al Bundestagului din 1974 până în prezent. Din 2017 este președintele Bundestagului.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...