spot_img
4.2 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriINCREDIBIL: DNA l-a arestat 9 luni pe colonelul Dragomir pentru TRAFICUL DE...

INCREDIBIL: DNA l-a arestat 9 luni pe colonelul Dragomir pentru TRAFICUL DE INFLUENȚĂ al ambasadorului Olandei

-

Azi am făcut un lucru oe care nu l-am făcut niciodată. Împreună cu Eugen Chiracu, președintele OCHR am mers la ora 12:00 la Curtea de Apel București, la procesul lui Daniel Dragomir.De ce?Pentru că Daniel Dragomir este în primul lot al executiei Binomului Coldea/Kovesi, lotul 2014/2015, țintă directă.Ce nu i-am spus niciodată lui Daniel Dragomir, și doar o singură dată public, este că, fără a-l cunoaște în 2015, în timp ce era arestat pe nedrept, am fost căutat de cineva care mi-a spus că un fost înalt ofițer SRI, omul care știe toate secretele lui Coldea, urmează să fie executat în închisoare, chiar zilele acelea. Persoana respectivă era la vremea aceea probabil cea mai informată persoană din România, motiv pentru care, fără a-l fi întâlnit vreodată l-am avertizat public, chiar în seara aceea, pe Coldea, că dacă se atinge de Dragomir, îl voi acuza public, cu dovezi, de crimă, a scris pe facebook fostul parlamentar PDL Gelu Vișan.

- Reclama -

MĂRTURIA LUI GELU VIȘAN:

Nouă luni l-au ținut Coldea și Kovesi în arest preventiv, și după cinci ani omul a fost achitat pe “fapta nu există” de mai toate acuzațiile, și condamnat – totalmente fără probe-la Tribunal la un an cu suspendare pentru ceva cu totul ridicol “fals în înscrisuri”.(?!?) sau ceva de genul acesta.( o să vorbim și despre speță și despre abuzurile grotești din dosar și din invențiile DNA.
Astăzi, vă mărturisesc că am rămas șocat de ce am văzut și auzit!
Aveam totuși vaga speranță că s-a terminat cu “Culoarele” în Justitie și cu implicarea lui Dumbravă/Coldea/Kivesi în Justiție.
Nici nu știu cu ce să încep.
O să vorbesc despre o singură speță, zilele următoare poate vă mai spun:
Astăzi deci au fost audiati patru martori, unul dintre ei fiind nimeni altul decât Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii.
Daniel Dragomir fusese acuzat de DNA că ar fi intervenit la Ministrul Daniel Consrantin pentru a face trafic de imfluență pentru o societate a unor cetățeni străini.
Daniel Constantin a spus azi că nu l-a cunoscut pe Dragomir până la proces, și că deci nu a intervenit niciodată pentru nimeni!
După care, vine cu Bomba!
Pentru cei doi străini a intervenit cineva:
Într-o zi, prin 2013 ministrului Agriculturii Daniel Constantin i s-a solicitat de către Ambasadorul Olandei o întâlnire la minister, iar când a venit la Ministru a venit de mânâ cu doi cetățeni arabi (!?!) în favoarea cărora a intervenit!!
Cum?
Păi nu direct, ci i-a solicitat ministrului Agriculturii să sune la Ministerul de Finanțe și să intervină pentru ei, adică fix lucrul pentru care este acuzat Dragomir(!?) și oe care nu l-a făcut niciodată și nici nu avea pentru ca nu-l cunoștea pe Constantin!!!!
Mai mult, azi, cu mâna pe Biblie, Daniel Constantin a spus că ambasadorul Olandei Nu S-a Lăsat:
L-a mai sunat, l-a chemat inclusiv la Ambasadă, la Reședința Privată, pentru a face în continuare trafic de influență!!!!

Iar pentru această faptă, pe care nu numai că nu a comis-o dar nici nu-l știa pe Constantin, este acuzat Dragomir!!!

E real!
Dacă nu eram în sală, nu credeam!

Astăzi, Daniel Constantin a mărturisit, sub jurământ, cum făcea Ambasadorul Olandei Trafic de Influență(!!!) pentru niște cetățeni arabi, fără nici o taună cu Olanda, faptă pentru care a fost Arestat și este judecat un fost ofițer SRI, Daniel Dragomir!!!!

Nu.
Nu vâ vine să credeți!
Nici mie!

Dacă nu vedeam azi în sala de judecată și nu auzeam cu urechile mele, nu credeam.
Judecătorul, pus în fața unui astfel de fapt, a întrebat-o pe procuroarea DNA dacă are vreo întrebare pentru Daniel Constantin.
Răspuns
“- Nu!”

Dragii mei, dumneavoastră înțelegeți, sunt eu clar sau e ceva confuz?

Daniel Dragomir a fost arestat și trimis în Judecată pentru o
Faptă pe care a comis-o Ambasadorul Olandeeeeei!!!!!

Incredibiiiiiiiiil!!!!!
Ambasador Corupt care, conform legilor statului român, ar trebui să fie în Pușcărie!!!!
Ambasador Corupt al unei țâri care se opune intrării României în Shenghen pe motiv de….Corupție, ei făcând trafic de influență grosolan pe teritoriul României!!!!

Iar pentru Fapta Ambasadorului este Arestat și trimis în Judecată Daniel
Dragomir, pentru a acoperi hoțiile lui Coldea și Kovesi!

Incredibiiiiiiil!!!!
Incredibiiiiil!!!
Incredibiiiiil!!!!

În ce Dracu de țară de Sclavi trâim???

Ce dracu de Justiție e asta????

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img