spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitateIncompetență: Informația privind testarea obligatorie a românilor care intră în Grecia s-a...

Incompetență: Informația privind testarea obligatorie a românilor care intră în Grecia s-a bazat pe o traducere greșită a Ambasadei României la Atena

-

Informația privind testarea obligatorie a românilor care intră în Grecia s-a bazat pe o traducere greșită a Ambasadei României la Atena, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale. Potrivit acestora, MAE român va reveni cu clarificări oficiale în cursul zilei de azi.
Regulile de intrare în Grecia nu s-au modificat, a precizat joi și Ambasada Greciei la București. Testarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum, au mai menționat reprezentanții ambasadei pentru Digi24.

- Reclama -

12:50: Ministerul de Externe anunță că „dintr-o regretabilă eroare de traducere a Ambasadei României la Atena” a fost indusă greșit ideea că toți cetățenii care vor intra în Grecia vor fi testați. MAE precizează că traducătorul a fost dat afară. 

Precizarea vine după ce Ministerul Afacerilor Externe de la București a transmis miercuri seara că toți cetățenii, indiferent de țara de origine, care merg cu mașina de la 1 iulie în vacanță în Grecia vor fi testați la punctele de frontieră indiferent dacă au fost vaccinați sau nu anti-Covid.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...