spot_img
12.2 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalize"Incompetență crasă a pensionarului de lux al României, Dacian Cioloș, și a...

„Incompetență crasă a pensionarului de lux al României, Dacian Cioloș, și a clicii dumnealui din care face parte și Cristian Ghinea care, în guvernarea anterioară, guvernarea ZERO, nu a inclus nimic pentru agricultură în PNRR”

-

S-a vorbit despre întârzierea depunerii la Comisia Europeană a Planului Național Strategic din agricultură. Într-adevăr, România se află printre nouă state europene care nu au depus aceste planuri până la termenul de 31 decembrie 2021. Ne-am asuma umili responsabilitatea dacă ar fi cazul, însă nu este. Nu este vorba nici de „greaua moștenire”. Este vorba de o incompetență crasă a pensionarului de lux al României, Dacian Cioloș, și a clicii dumnealui din care face parte și Cristian Ghinea care, în guvernarea anterioară, guvernarea ZERO, nu a inclus nimic pentru agricultură în PNRR și, drept urmare, nici nu a primit, afirmă pe Facebook deputatul PSD de Mehedinți, Cornel Folescu.

Ministrul Agriculturii se află deja în dezbateri cu grupurile de fermieri și producători și s-a angajat să depună acest plan până la finalul lunii ianuarie 2022, mai afirmă Folescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img