spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăMehedințiBilanț la Jandarmeria Mehedinți/ Ionică Negru, vicepreședinte CJ: Vă îndemn să vă...

Bilanț la Jandarmeria Mehedinți/ Ionică Negru, vicepreședinte CJ: Vă îndemn să vă îndepliniți în continuare misiunile cu profesionalism și să vă bucurați de încrederea cetățenilor în slujba cărora ne-am pus cu toții!

-

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a participat astăzi la ședința de bilanț pentru anul 2021 organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinți. În cadrul evenimentului au fost prezentate principalele obiective atinse în cursul anului trecut, pe linia ordinii și siguranței publice, dar și țintele anului 2022.

- Reclama -

”Instituția Jandarmeriei este o componentă esențială din veriga statului în relația cu cetățenii, astfel că vă îndemn să vă îndepliniți în continuare misiunile cu profesionalism și să vă bucurați de încrederea cetățenilor în slujba cărora ne-am pus cu toții!Am toată încrederea că gestionați eficient provocările de zi cu zi. Ca și autoritate județeană, Consiliul Județean Mehedinți a susținut activitatea dumneavoastră în 2021 și o va face și în 2022!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...