spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăMehedințiÎncă un drum județean reabilitat! LUCRĂRILE PE MALOVĂȚ – MARGA AU FOST...

Încă un drum județean reabilitat! LUCRĂRILE PE MALOVĂȚ – MARGA AU FOST RECEPȚIONATE

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat astăzi procesul-verbal de recepție pentru lucrările de reabilitare ale obiectivului de investiții DJ 670, Malovăț (DN 67) – Bobaița – Bâlvănești – Godeanu – Marga, un tronson în lungime de 21,350 km.

- Reclama -

Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene și fonduri de la bugetul județului, în valoare totală de 49 milioane lei.

Drumul face legătura municipiului Drobeta Turnu Severin cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești și Godeanu.

În cadrul investiției, pe lângă asfaltarea celor 21,350 km, s-au realizat 7 stații de autobuz, aproape 600 accese la proprietăți, podețe transversale, rigole carosabile și de acostament și s-a montat parapet metalic pe o lungime de aproape 5 km.

“Am parcurs traseul drumului împreună cu senatorul Liviu Mazilu, primarul comunei Malovăț, Ionuț Michescu, primarul comunei Isverna, Marius Răescu, viceprimarul comunei Bîlvăneștu, Anghel Gîdea și alături de noi a fost și doamna primar din Godeanu, Sabina Gheorgheci.Mă bucur că investiția este apreciată ca fiind una de calitate, dincolo de faptul că era absolut necesară întrucât, înainte de reabilitare, drumul era brăzdat de cratere și punea probleme șoferilor care fac naveta către Drobeta Turnu Severin, atât iarna, cât și vara.Drumuri bune să avem!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img