spot_img
24.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăDezvaluiriÎnalta Curte face praf DNA în dosarul Nițu

Înalta Curte face praf DNA în dosarul Nițu

-

Tudorel Toader a spus după decizia ÎCCJ privind schimbarea temeiului clasării acuzaţiilor faţă de fostul procuror general Tiberiu Niţu, că nu este surprins de soluţie, pentru că a observat că au fost persoane anchetate, în final aflând că fapta nu există. Toader a spus că e lipsă de profesionalism, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Nu mă surprinde soluţia că fapta nu există pentru că am văzut cu toţii foarte mulţi presupuşi făptuitori care au fost puşi sub urmărire penală, care au fost anchetaţi, scoşi din funcţie şi anchetaţi cu tooate consecinţele pe care le presupune o anchetă penală (…) după care li se spune că ne pare rău, dar fapta nu există. E normală atitudinea lui Tiberiu Niţu să consacre temeiul juridic pentru care s-a dat clasarea”, a declarat Tudorel Toader.

Declaraţiile vin după ce ÎCCJ a admis marţi cererea fostului procuror general Tiberiu Niţu şi a schimbat temeiul clasării acuzaţiei de abuz în serviciu din dosarul privind folosirea coloanei oficiale. Magistraţii au decis că acuzaţia a fost clasată pentru că fapta nu există, soluţia fiind definitivă.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...