spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăActualitateÎn timp ce TAROM-ul moare, Air Serbia se extinde spre China, Chicago,...

În timp ce TAROM-ul moare, Air Serbia se extinde spre China, Chicago, Havana și alte destinații

-

În iulie 2022, Air Serbia a anulat mai puțin de 0,3% din totalul zborurilor – mult mai puține în comparație cu alte companii aeriene, spune CEO-ul Air Serbia, Jiri Marek, menționând că unele dintre anulări au fost impuse unilateral de diferite aeroporturi.

- Reclama -

„Vrem să depășim rezultatele pre-epidemie, nu mai târziu de 2023”, a spus Marek pentru Blic.

El a spus că Air Serbia a avut deja cu 30% mai multe zboruri charter față de 2019 și că acest lucru a dovedit că oamenii au dorința de a călători și a remarcat că cererea de destinații turistice este mare.

„Mai presus de toate, acestea sunt zboruri către piețele turistice populare, cum ar fi Spania și Italia, iar rezultatele în acele destinații au depășit așteptările noastre”, a spus el.

Marek a spus că Air Serbia a optat pentru o extindere a traficului pe distanțe lungi, cu o abordare echilibrată către Est și Vest.

„Extinderea către Est este în prezent limitată din cauza pandemiei, așa că va fi introdusă o singură rută către China – spre Tianjin, cu zboruri separate către Beijing și Shanghai, posibil să fie lansate mai târziu. Când vine vorba de Vest, traficul nostru către SUA va fi stimulat în continuare cu zboruri directe către Chicago din aprilie anul viitor”, a spus el.

Air Serbia zboară deja la New York.

El a spus că există planuri de a introduce zboruri către aproximativ o duzină de destinații noi în 2023.

„În același timp, începem să luăm în considerare și zborurile pe distanțe lungi către unele destinații exotice… Una dintre astfel de destinații care par din ce în ce mai sigure pentru sezonul de iarnă care urmează este Havana”, a spus Marek.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img