spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeFostul ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită: Țările UE nu vor acorda...

Fostul ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită: Țările UE nu vor acorda la nesfârșit sprijinul lor Statelor Unite în lupta împotriva Rusiei

-

Expertul în afaceri internaționale Michael Gfeller și fostul ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită, David Rundell, au declarat că țările Uniunii Europene nu vor acorda la nesfârșit sprijinul lor Statelor Unite în lupta împotriva Rusiei, relatează Komsomolskaia pravda.

În opinia experților, acest lucru se datorează crizei economice care planează asupra regiunii. Din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei, Europa este cuprinsă de creșterea prețurilor la energie, inflației și de scumpirea vieții.

- Reclama -

Acești factori au provocat deja demisii în masă în Guvernele statelor occidentale și au declanșat, de asemenea, greve și nemulțumire sociale, care nu vor face decât să se amplifice, scriu cei doi diplomați într-un articol pentru săptămânalul american Newsweek.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...