spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateÎn timp ce TAROM moare, Air Serbia se extinde cu Miami, Shanghai...

În timp ce TAROM moare, Air Serbia se extinde cu Miami, Shanghai și Guangzhou în China

-

Air Serbia intenționează să lanseze zboruri Shanghai (SHA) în noiembrie sau decembrie 2024, cu scopul de a-și extinde raza de contact în China unde are deja zboruri, a declarat șeful companiei Jiri Marek.

Air Serbia plănuia să lanseze servicii către Shanghai (SHA) și Guangzhou (CAN) în 2024, dar s-a confruntat cu întârzieri din cauza penuriei de aeronave. Compania aeriană a asigurat permise pentru două zboruri SHA săptămânale și trei zboruri săptămânale CAN. Două aeronave Airbus A330-200, operate anterior de Etihad Airways și Air Belgium, urmează să fie livrate în iulie, septembrie si octombrie.

- Advertisement -

Air Serbia intenţionează să se extindă în America de Nord anul viitor, concentrându-se pe destinaţiile din Statele Unite. Zborurile dintre Belgrad (BEG) și Miami (MIA) sunt programate să înceapă în 2025, în așteptarea achiziției de avioane widebody potrivite. În plus, compania aeriană își propune să sporească conectivitatea prin parteneriate, inclusiv creșterea capacității de partajare a codeshare cu ITA Airways.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img