spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăActualitate"În timp ce profesorii sunt în stradă iar guvernanții le explică, ridicând...

„În timp ce profesorii sunt în stradă iar guvernanții le explică, ridicând din umeri, că nu au bani să stabilească salarii de 800 euro/lună pentru debutanti, la Capul Midia au loc exerciții militare, pe cheltuiala statului român. Sunt testate noile sisteme de rachete HIMARS, contractate de România pentru 1,4 miliarde USD”

-

România, o țară defectă, condusă de defecți. În timp ce profesorii sunt în stradă iar guvernanții le explică, ridicând din umeri, că nu au bani să stabilească salarii de 800 euro/lună pentru debutanti, la Capul Midia au loc exerciții militare, pe cheltuiala statului român. Sunt testate noile sisteme de rachete HIMARS, contractate de România pentru 1,4 miliarde USD, cea mai mare achizitie militară din istorie, scrie pe Facebook avocatul Mihai Valentin Neagu, fost jurnalist la EVZ.

- Reclama -

Costurile acestei aplicatii, la care participă 10.000 de militari, inclusiv prețul rachetelor trase, peste 70, și al muniției folosite, cu siguranta depășește cuantumul salariilor profesorilor pe șase luni sau un an. Dar nu contează. Decât să investim în învățământ, mai bine rămânem o națiune de proști care cumpără cu ochii închiși armament ce nu îi va folosi la nimic, mai spune Neagu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img