”În ţara asta, unul care Rareş Bogdan care a supt 1,7 milioane de euro probaţi din bani publici , care şi-a tras casă de 500.000 de euro în Voluntari pe care nu şi-o poate justifica în haosul propriei declaraţii de avere, spune că Gîrbovan nu poate fi ministru al Justiţiei”

0
69

În ţara asta, unul care Rareş Bogdan care a supt 1,7 milioane de euro probaţi din bani publici pe prietenii şi interese, care şi-a tras casă de 500.000 de euro în Voluntari de la Reţeaua Nuţi pe care nu şi-o poate justifica în haosul propriei declaraţii de avere, spune că Gîrbovan nu poate fi ministru al Justiţiei, scrie jurnalista Sorina Matei pe facebook.

 Normal, ca să ajungi ministru, ca să semneze Maus, trebuie să fii ca ei: hoţ, prăduitor de bani publici, ipocrit cu gura mare, prieten la cataramă cu toţi controversaţii şi corupţii şi fără nicio expertiză profesională, să ajungi din bişniţar lider politic. Vedeţi, d’asta ţara asta e în halul în care este. Valorile sunt mereu puse acolo unde le este locul. Problema e că de 30 de ani ierharhia este mereu inversată, mai scrie Matei.,