spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăFapt DiversIn Petrosani s-au oprit semafoarele pentru o nunta opulenta a rromilor: Ferrari,...

In Petrosani s-au oprit semafoarele pentru o nunta opulenta a rromilor: Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes, Hummer, Guta si Salam

-

O nuntă ţigănească, la care au participat peste 700 de invitaţi, a dus la paralizarea circulaţiei pe străzile Petroşani. Romii au blocat traficul rutier cu zeci de maşini de lux, iar un cartier întreg, unul dintre cele mai sărace ale municipiului, a fost locul petrecerii, scrie adevarul.ro.

- Reclama -

elicopter

Mai multe semafoare au fost oprite din funcţiune, pentru a nu perturba convoiul din care făceau parte proprietarii de Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes, Hummer etc. Chiar şi un elicopter a survolat Petroşaniul, pentru a spori opulenţa petrecerii ţigăneşti. Doar mirii au fost plimbaţi într-o caleaşcă trasă de cai, împodobită cu steaguri tricolore.

627x0

Petrecerea romilor bogaţi a pornit din cartierul ”Colonie”, unul dintre cele mai sărace ale municipiului Peroşani. Colonia este şi o zonă istorică, unde se află case vechi de peste un secol, un fost cartier romantic al Petroşaniului. Aici au ales romii bogaţi să îşi etaleze zecile de maşini de lux, toate cu numere străine, la petrecerea de nuntă şi botez a unor tineri din Petroşani.

627x0 (1)

 

Nicolae Guţă şi Florin Salam au întreţinut atmosfera, iar muzica lăutărească putea fi auzită şi în celelalte cartiere. Romii au defilat apoi pe bulevardle oraşului, iar traficul rutier a fost paralizat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img