spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăhighlightLiviu Dragnea admite excesele din Legea antidefăimare: ANUNȚĂ CĂ VREA SĂ O...

Liviu Dragnea admite excesele din Legea antidefăimare: ANUNȚĂ CĂ VREA SĂ O MODIFICE

-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că luni va avea o discuție cu colegii săi de partid pentru a găsi o modalitatea de a modifica proiectul de lege privind promovarea demnității umane și toleranței față de diferențele de grup, astfel încât să fie eliminată „orice sursă de suspiciune care să acopere sensul principal al legii”.

‘Mâine (n.r. — luni) o să discutăm la partid. Pe mine mă interesează ca amendamentele care au fost adoptate în Comisia juridică să fie adoptate (n.r. — de plen) așa cum au fost adoptate acolo. De asemenea, să vedem care este procedura prin care pot eu, mâine dimineață o să mă consult și cu colegii, să mai aduc unele modificări, în așa fel încât să elimin orice sursă de suspiciune care să acopere sensul principal al legii, și anume promovarea toleranței și a demnității umane. În funcție de ce decidem mâine, să vedem când va intra proiectul pe ordinea de zi”, a spus Dragnea la B1 TV.

- Advertisement -

Proiectul de lege privind promovarea demnității umane și toleranței față de diferențele de grup, inițiat de Liviu Dragnea, a fost scos în această săptămână de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, la cererea PNL, pe motiv că raportul Comisiei juridice a ajuns la deputați chiar în dimineața zilei în care trebuia dezbătut proiectul în plen, iar parlamentarii nu au avut timp să-l consulte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img