spot_img
20.3 C
București
joi, septembrie 28, 2023
AcasăAnalizeÎn Grecia, spațiile de alimentație publică au obligația de a-i separa pe...

În Grecia, spațiile de alimentație publică au obligația de a-i separa pe cei vaccinați de cei nevaccinați. ATENȚIE DACĂ VREȚI SĂ MERGEȚI ÎN INSULE SI NU SUNTEȚI VACCINAȚI

-

În Grecia, spațiile de alimentație publică au obligația de a-i separa pe cei vaccinați de cei nevaccinați, iar măsura a generat nemulțumirea patronilor de restaurante, baruri și cafenele, care spun că nu își pot asuma răspunderea controlului documentelor clienților, transmite RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI .

- Reclama -

Au intrat în vigoare în Grecia și măsuri suplimentare pentru persoanele nevaccinate care călătoresc cu vaporul spre insule.

Populația nevaccinată va trebui să prezinte la momentul îmbarcării fie rezultatul negativ al unui test PCR, efectuat cu maxim 72 de ore anterior îmbarcării, fie rezultatul unui test rapid antigen, recoltat cu maximum 48 de ore anterior îmbarcării.

Copiii cu vârste între 12 și 17 ani vor putea face dovada negativă a unui self-test. La înapoierea de pe insule, se recomandă ca toţi călătorii de peste 12 ani să facă teste. Măsurile sunt valabile în aceleaşi condiţii și pentru pasagerii din străinătate. Cei vaccinaţi cu schema completă vor prezenta, fireşte, green pass-ul digital pe care îl au la dispoziţie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img