spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeAtenție la taxele ascunse din hotelurile bulgărești

Atenție la taxele ascunse din hotelurile bulgărești

-

Practicile proaste din trecut nu sunt uitate. Turiştii bulgari şi străini, chiar dacă sunt puţini, pot fi indispuşi cu taxe interesante. Taxa pentru „aer condiționat” se percepe în multe hoteluri și pensiuni de pe litoralul bulgăresc. Aceasta este de 5 leva pe zi. Un hotel din Kranevo nici măcar nu şi-a dotat toate camerele cu aparate de aer condiţionat și, prin urmare, are două liste diferite de prețuri, scrie Monitorul din Bulgaria.

O cameră dublă cu aer condiționat în sezonul de vârf se închiriază cu 50 leva, iar fără costă 40 leva, relatează „Mariţa”.
5 leva pe zi li se cere şi părinţilor pentru un coşuleţ de dormit pentru bebeluşi. Pentru a economisi aceşti banit, multe familii preferă să-şi aducă un coş de dormit de acasă, dacă au aşa ceva. De fapt, în majoritatea hotelurilor, asigurarea pătuțului este gratuită, cu o clarificare importantă – până la epuizarea stocului disponibil. Dacă un hotel are în aceeaşi perioadă multe familii cu bebeluşi cazate, pătuțurile ar putea să nu fie suficiente pentru toţi. Casele de oaspeți obişnuiesc să ceară banii încă de la sosirea turiştilor. La sfârșitul șederii și dacă nu s-au înregistrat daune, suma le este restituită.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img