spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăActualitateÎn cât timp prezice omul de afaceri rus Oleg Deripaska căderea Occidentului din...

În cât timp prezice omul de afaceri rus Oleg Deripaska căderea Occidentului din cauza sancțiunilor impuse Rusiei

-

Sancțiunile introduse împotriva Rusiei vor începe să funcționeze împotriva țărilor care le-au impus în termen de optsprezece luni, a declarat reporterilor omul de afaceri rus Oleg Deripaska.

- Reclama -

„Înțelegem că sancțiunile într-un an și jumătate vor avea cu greu sens, dar vor începe să aibă și efectul invers. Când nu pot fi desființate din cauza deciziilor politice, vor deveni un obstacol puternic în calea țării care le-a introdus în avans”, a spus omul de afaceri.

Oleg Vladimirovici Deripaska (în rusă Оле́г Влади́мирович Дерипа́ска; n. 2 ianuarie 1968) este un om de afaceri rus, miliardar, președinte al consiliului de supervizori al companiei „Bazovîi element” (Базовый элемент, Elementul de bază), președinte al En+ Group și al companiei RUSAL, cea mai mare companie din lume din industria aluminiului.[8] Deripaska este printre cei mai bogați 20 oameni din Rusia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...