spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăhighlightVIDEO: Iliescu, susținere pentru Ponta: Nu-i nicio grabă să facem Congres

VIDEO: Iliescu, susținere pentru Ponta: Nu-i nicio grabă să facem Congres

-

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a precizat, marţi, că nu este nicio grabă să se organizeze un Congres rapid al partidului, apreciind că este nevoie de o perioadă de reflecţie după rezultatele de la sfârşitul lui 2014.
“Nu-i nicio grabă (să se organizeze un Congres rapid, n.r.) şi e nevoie şi de o perioadă de reflecţie după rezultatele de la sfârşit de an. Adică e o perioadă în care membrii de partid trebuie să tragă nişte concluzii, nişte învăţăminte şi să fie o discuţie firească în conducerea de partid, cel mai mare partid al ţării, care are responsabilităţi. Deci un Congres nu e o chestiune oarecare”, a spus Iliescu.

El a arătat că va fi prezent şi la Consiliul Naţional din 20-21 martie, dar şi la Congres şi a evitat să spună ce sfaturi le va da social-democraţilor.

“Ei, acum nu voi dezvălui secrete. Mă adaptez”, a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al social-democraţilor a mai arătat că nu-şi mai permite să meargă la toate şedinţele, invocând vârsta sa.

“Am şi eu o vârstă. Nu-mi mai pot permite să merg la toate şedinţele. Şi voi merge selectiv, la cele mai importante. Altminteri suntem în comunicare indirectă sau direct. Dar la reuniuni, la şedinţe m-am mai abţinut. Timpul pe care îl am vreau să-l folosesc ca să scriu în continuare”, a spus Iliescu.

Ion Iliescu a făcut aceste declaraţii presei după ce a participat, marţi seară, la Ateneul Român, la un concert privat, organizat în cinstea sa de Clubul de la Bucureşti, la împlinirea vârstei de 85 de ani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img