AcasăExterneÎl va grația Trump pe fostul său consilier pe probleme de securitate,...

Îl va grația Trump pe fostul său consilier pe probleme de securitate, Mike Flynn?

-

Se pregătește Donald Trump să-l grațieze pe fostul său consilier pe probleme de securitate , Mike Flynn, acuzat de legături cu Rusia? Iată dezbatarea finalului de an din presa americană.

Potrivit New York Post, Joseph Flynn, fratele mai mic al lui Mike Flynn i-a transmis președintelui Trump că „e timpul să-l ierte” pe generalul – și aceasta într-un mesaj pe Twitter pe care l-a șters câteva minute mai târziu.

Joseph Flynn a răspuns de fapt unui tweet lansat de însuși Donald Trump, în care acesta a criticat investigația FBI în legătură cu echipa de campanie și cu administrația sa.

Newsweek reia povestea și reamintește că Joseph Flynn este implicat în constituirea unui fond de apărare legală pentru fratele său. La o saptamana si jumătate dupa plecarea fratelui său de la Casa Albă , el declara pentru Newsweek că sumele de care este nevoie pentru apărare depășesc cu mult donațiile, cele mai multe dintre acestea fiind sume mici pe care le livrează cetățenii obișnuiți care îl susțin pe generalul Flynn.

Newsweek mai reamintește în context, o informație transmisă în această vară de către Washington Post, potrivit căreia președintele a cerut o părere consilierilor săi în privința unei posibile grațieri a fostului său consilier de securitate.

- Advertisment -

Must Read

Soțul lui Merkel: Nemții sunt leneși

0
Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, a renunţat marţi la stilul rezervat care a marcat de obicei declaraţiile sale publice şi a deplâns...