Igor Dodon către Maia Sandu: Hasta la vista, baby, fuge de la răspunsuri

0

Socialistul Igor Dodon i-a transmis contracandidatei proeuropene ”Hasta la vista, baby”, după ce aceasta a anunţat mobilizarea generală a campaniei dreptei moldoveneşti şi a precizat că prezidenţiabilul socialist ”nu mai există” pentru ea. Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că nu mai are curajul să vină la dezbaterile televizate, după ce ar fi ieşit prost din ultimele trei întâlniri organizate înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, informează deschide.md.

”Toată lumea a văzut că Maia Sandu nu are răspunsuri la întrebările mele. în plus, ea probabil este afectată de schemele financiare murdare pe care le fac membrii echipei ei şi fuge de la răspunsuri şi explicaţii la acest subiect”, a comentat liderul socialiştilor moldoveni.

Igor Dodon a explicat că încă ar putea să fie spuse lucruri alegătorilor moldoveni prin intermediul dezbaterilor televizate.

”Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreună, să vadă diferenţele şi să ia decizia corectă. Eu am teme noi pe care îmi doresc să le discutăm în faţa telespectatorilor”, a declarat prezidenţiabilul socialist.

Maia Sandu a anunţat în urmă cu o zi mobilizarea generală în rândul echipei sale şi a spus că oponentul ei ”nu mai există”.