spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăAnalizeVIDEO/ Adrian Severin, dezvăluri ȘOC din pușcărie despre Serviciile secrete: INTERVIUL INTEGRAL...

VIDEO/ Adrian Severin, dezvăluri ȘOC din pușcărie despre Serviciile secrete: INTERVIUL INTEGRAL CU FOSTUL MINISTRU DE EXTERNE

-

Fostul europarlamentar Adrian Severin a declarat într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu pentru Roânia Tv că , în 2011, a fost chemat la Cotroceni de președintele Traian Băsescu, care i-a comunicat că investigaţiile servicilor române dovedeau că este nevinovat.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Adrian Severin, mărturie șocantă din pușcărie

„Eu pot să spun atât că lucru cert că în momentul când scandalul a izbucnit domnul Băsescu mi-a comunicat să ne vedem, ne-am văzut la Cotroceni şi mi-a spus că din investigaţiile servicilor noastre rezultă că sunt nevinovat şi că foarte bine am procedat că nu am demisionat şi că mă lupt pentru aflarea adevărului. Când am plecat i-am zis că sunt singur, dar eu mereu îmi dau seama. Ceea ce își dădea el seama era că și el era singur. Atunci când nu a mai fost util, sistemul a început să îi facă probleme. Vă spun sincer, îmi pare rău pentru rudele lui, fratele lui și faptul că încă se află după gratii. Sunt foarte mulți deținuți care critică aceste comisii. Legea trebuie schimbată legea eliberării condiționată. Domnul Băsescu mi-a confirmat recent că discuţia a avut loc, nu i-a povestit conţinutul, a povestit în contextul în care l-am invitat că martor în proces, în apel. Nu a refuzat dar judecătorii nu au administrat nicio proba  nu e acceptat pe nicăieri, s-a cerut la Bica, la Udrea în diverse cauze.  Poate pentru că ce spune probabil deranjează foarte tare, dacă tot felul de denunţători care aud ascultând pe la uşi, sunt aici mulţi condamnaţi pe denunţuri, unele din cele mai fantastice, dacă ăştia sunt crezuţi de ce nu ar fi şi Preşedintele României, eu nu sunt un tip ranchiunos, nu urăsc pe nimeni”, a spus Adrian Severin la RTV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img