spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualitateHD Hartmann: Golaniada lui George Simion

HD Hartmann: Golaniada lui George Simion

-

de HD Hartmann

- Reclama -

De cateva săptămani, generalii SIE, care au creat fenomenul anti românesc și anti național denumit partidul AUR, cu un individ George Simion ca șef de clan, au declanșat operațiunea golanul de Ferentari. 

Deja cunoscut pentru obrăznicia analfabetă a lui George Simion, partidul extremist si pro legionar AUR s-a mutat în evul mediu. Este stilul recunoscut al SIE. La numerele de telefon la care de obicei răspundea individul cu numele de George Simion, acum răspund sau reușesc să scrie corect gramatical, niște golani de stradă. Niște ăia cu mucii naționaliști pe pieptul lor de daci fără bacalaureat, indivizii de la AUR sunt niște obraznici. Nu am nimic cu mulțimea analfabetă de la AUR. Pot să pună manele și să bată hore căt vor, lipsa de școală și civilizație nu formează o națiune și un stat. Deci nu mă impresionează. Facem parte din lumi diferite. AUR cu legionarismului lui de partid produs de SIE, eu cu românismul meu real și naționalismul statal. Suntem două lumi diferite, diferența de cărți citite este dată de creșterea primită acasă. AUR și George Simion să fie la ei, să își bată nevestele, să cînte noi suntem români printre bețiile pe care le organizează cu ajutorul celebrului lor idol de colț de stradă. Să accepte femeile din AUR să primească ordin, prin curier, ce număr de copii vor bărbații lor daco romani,  așa cum a făcut-o ipochimenul denumit Simion la nunta sa cu cearșaf (fie-i amintirea pierdută în golănia de tip OTV). Nu am probleme cu lumpen naționalismul de tip George Simion. Fenomenul acultural și anti național al acestor băutori de bere nu mă impresionează. Dar atacurile nemernice ale unui angajat al lui Simion, prin mesaje de Ferentari, la adresa lui Anca Alexandrescu, eu nu le pot accepta. 

De aceea scriu aceste rânduri. În primul rînd să îi scriu celebrei soții a lui George Simion, individ cu Ferentariul în inimă și cu obrăznicia plină de naționalism de tip SIE în pieptul lui de tradiționalist pierdut în praful asfaltat de Codreanu și compania. DoamnA Simion, dacă accepți ca angajații SIE ai soțului tău să se comporte cu o femeie așa cum scriu analfabeții AUR ziaristei Anca Alexandrescu, să nu mai ceri să te numești româncă. Înseamnă că vei accepta să te bată golanul de Simion și că Ferentariul invadează grobian căsnicia ta. Acest naționalism doamnă Simion să fie la tine acasă, cu cei șase copii pe care soțul tău tradiționalist  și fără de carte ți i-a comandat prin Glovo. 

România nu are nevoie de golănia denumită Simion și nici de analfabeții care o insultă pe Anca Alexandrescu. Dumneata tânăra doamnă Simion, măritată de nebunii din SIE, cu un bărbat din Groapa lui Eugen Barbu nu ai dreptul să te numești civilizată până când nu ii dai două palme nemernicului care a insultat-o pe Anca Alexandrescu cu aprobarea golanului tău de soț. Până cînd nu văd un ochi învinețit al lui Simion de la pumnul dumitale, doamna Simion să nu îndrăznești să ne dai lecții de naționalism, civism, civilitate sau suveranitate. Dacă taci în fața insultelor la adresa unei femei, provenite de la golanii AUR înseamnă că ești la fel cu ei.

Vă scriu și vouă, generalilor crescuți cu SIE. Nu prea aveți școală și nici educație. De decenii, SIE este recunoscut în Occident ca un serviciu de informații ciudat, care a produs tot felul de indivizi care au trădat Romania și civilizația României la orice colț de lume. Acum, la pensie, acești generali sovietici și analfabeți de la SIE au creat un golan de stradă denumit George Simion. Au atașat acestui neica nimeni de București, pe un ziarist care o căuta pe Elodia și au creat aberația nunții cu cearșaf, ca formă de tradiționalism legionaroid, în care un episcop, cu multe bube în cap, a reușit să provoace greață prin ortodoxismul său fundamentalist. Vi s-a transmis un mesaj clar printr-un șef de serviciu de informații român că Europa și SUA cunosc numele și gradele celor care stau în spatele lui George Simion. Încetați să creați un partid de tip sovietic. George Simion este finalul vostru intelectual și este vizibil un eșec. Atât ați putut, să scoateți un golan de prin praful microbic al Bucureștilor și să îl faceți suveranist. Sunteți deja cu nume, prenume și cu poza lipită pe un perete de profil de anchetă din lumea civilizată. Lăsați-vă de jocurile astea de trei parale. Cînd va ieși la suprafață, murdăria secretului lui Simion, voi generalii pensionați din SIE veți fi neant. Diaspora nu o să vă salveze, oricâte manele vor cânta de Paște și de Crăciun, după culesul căpșunilor de pe pământurile unor țărani occidentali leneși.

Aștept scuze din partea AUR și naționalistului cu mucii pe piept cu numele de George Simion, pentru modul abject și golănesc prin care angajații AUR au vorbit doamnei Anca Alexandrescu. Mărlănia și golaniada de tip Simion, a partidului său creat de generalii SIE trebuie să înceteze. Dacă acceptăm violența promovată de membrii AUR, înseamnă că acceptăm analfabetismul și prostia legionaroidă să ne invadeze viața și societatea. Iar România nu are nevoie de lumea plină de obrăznicie a lui George Simion. 

PS. Sorin Roșca, eu așteptam să iei poziție publică  împotriva lui George Simion. Nu accept ca Sorin Roșca să tacă atunci cînd, în secolul XXI, produse primitive SIE, îmbrăcate în hainele golăniei naționaliste de tip legionar, amintind de crimele lui Zelea Codreanu, Horia Sima sau Ion Antonescu, atacă o femeie. Tăcerea în fața mizeriei morale și infecției bactereologice denumită AUR/Simion, ție, nașule, în special, îți este interzisă.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img