spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăhighlightHaşotti: "Noul PSD" al lui Geoană este o iluzie

Haşotti: „Noul PSD” al lui Geoană este o iluzie

-

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat la Radio France Internationale că „parcă” nu ar fi de acord cu senatorul Mircea Geoană, care vorbeşte despre o alianţă între noul PNL şi noul PSD, „noul PSD care este mai mult sau mai puţin o iluzie”, în opinia liberalului.
Senatorul consideră personal că PNL nu trebuie să guverneze într-o alianţă cu altcineva: „Pot fi de acord ca un Guvern să cadă inclusiv cu voturile partidului care se află atunci la guvernare. Din punctul meu de vedere, asta nu înseamnă însă că Partidul Naţional Liberal intenţionează să guverneze într-o alianţă cu altcineva, un nou PSD sau cu un vechi PSD. Dacă va cădea Guvernul, e bun căzut, dar nu în urma unei migraţii politice, nu în urma trecerii parlamentarilor PSD la PNL, de exemplu sau UNPR la PNL. Aici, personal, nu sunt de acord, dar sigur, nu hotărăsc numai eu”.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat marţi la Realitatea TV că va lansa în două săptămâni un grup de iniţiativă pentru crearea „noului PSD”.

- Reclama -

El a spus că „noul PSD” poate fi partenerul natural al noului PNL într-un proiect de ţară pentru următorii ani, fapt care ar putea face ca noul PSD să menţină guvernarea, în cadrul unei mari coaliţii de tip german.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img