HALUCINANT: Ministrul care își CRITICĂ subordonații că nu fac nimic tocmai le-a MĂRIT lefurile cu 40%

0
1163

Vicepremierul și ministrul Economiei, Costin Borc, care și-a criticat subordonații că nu fac nimic tocmai le-a mărit acestora lefurile cu 40 la sută.

Două treimi din angajații Ministerului Economiei sunt dezinteresați sau chiar le pun bețe în roate celor care vor să muncească, a declarat ministrul Costin Borc. Totuși, a precizat acesta, regulamentele nu-i permit să-i dea afară pe cei care nu fac performanță.

În aprilie, guvernul Cioloș a emis – cu multă discreție, adică fără vreo dezbatere prealabilă și fără explicații privind urgența sau necesitatea acestor măsuri – o ordonanță de urgență prin care majora cu 40% salariile angajatilor din ministerul Economiei. 40%. Inițiator: ministrul Costin Borc, scrie jurnalistul Mircea Marian pe facebook.

Acum, vine domnul Borc si ne spune, pasiv-agresiv: „Regulamentele sunt foarte clare, eu nu pot sa demit pe nimeni din minister. As putea la finele anului, e in ianuarie, si va fi alt ministru, sa il evaluez si sa-i spun ca nu e bun. As zice asa: o treime ar vrea sa faca lucruri, o treime sunt neutri, nu-i intereseaza deloc, si aia care pun talpi”. Acestor oameni le-a marit chiar Borc salariile cu 40%. Ar putea să le taie salariile, tot prin OUG, dacă nu poate sa îi dea afară :)) PS: renunț la comparatii patetice cu mediul privat, mai scrie Marian.